YAZARLAR

Küçük Prens – The Little Prince Pdf İndir

Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılan “Küçük Prens” (Le Petit Prince), klasikleşmiş bir çocuk kitabıdır. İşte kitabın kısa bir özeti ve genel bilgileri:

Kitap Hakkında: “Küçük Prens”, 1943 yılında yayımlanmıştır ve dünya çapında birçok dilde basılmıştır. Fransız yazar Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılmıştır. Aslında bir çocuk kitabı olarak bilinse de, derin anlamlar barındıran metaforlarla dolu bir eserdir. Kitap, bir pilotun bir çölde bir uçağın enkazını tamir ederken tanıştığı Küçük Prens ile yaşadığı maceraları anlatır.

Küçük Prens Kitabı Pdf İndir

Özet: Kitap, bir pilotun uçağının çölde arızalanması sonucu yaşadığı deneyimleri konu alır. Pilot, çölde enkazı tamir etmeye çalışırken Küçük Prens ile tanışır. Küçük Prens, başka gezegenlerde yaşayan ve oldukça masumane fakat derin düşüncelere sahip bir karakterdir. Küçük Prens, pilot ile yaşadığı dostluğu ve felsefi sohbetleri anlatırken, farklı gezegenlerdeki maceralarını da paylaşır.

Kitap, yaşamın anlamı, insan ilişkileri, sorumluluk, özgürlük gibi evrensel konuları ele alır. Küçük Prens’in masalsı maceraları, okuyucuya derin felsefi düşünceler sunar. Özellikle yetişkinler için de önemli dersler içeren bir eserdir.

“Küçük Prens”, sadece bir çocuk kitabı olmanın ötesine geçerek her yaş grubundan okuyucuya hitap eden, insanın derinliklerine inen bir başyapıttır.

Türkçe, İngilizce ve Almanca Pdf Kitap

“İşte sana bir sır, çok basit bir şey: İnsan yalnız yüreğiyle doğruyu görebilir. Asıl görülmesi gerekeni gözler göremez”

Küçük Prens

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir