Blog,  PROGRAM

Tara AI

Tara AI, yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerini kullanarak belge ve metin analizi yapabilen bir platformdur. Tara AI, belgeleri tarayarak içeriklerini anlamlandırır, verileri çıkarır ve analiz eder. Bu sayede kullanıcılar belgeler arasında arama yapabilir, belgeleri sınıflandırabilir ve verileri görselleştirebilir.

Tara AI hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu linklere göz atabilirsiniz:

  1. https://tara.ai/ – Resmi web sitesi
  2. https://www.linkedin.com/company/tara-ai/ – Tara AI’nın LinkedIn sayfası
  3. https://twitter.com/tara_ai – Tara AI’nın Twitter hesabı

Tara AI, yazılım ekiplerinin işlerini kolaylaştırmak ve daha hızlı bir şekilde yazılım geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir platformdur. Tara AI’nin Git ile çift yönlü senkronizasyonu sayesinde, ekipler gereksinimlerden yayınlamaya kadar yazılım teslimatını planlayabilir ve yönetebilir. Platform, taahhütler, engelleyiciler ve birleştirmeler hakkında anlık uyarılarla neler olup bittiğine dair gerçek zamanlı bilgiler sağlar ve ekiplerin tıkanıklıklarını çözmelerine ve potansiyellerini açığa çıkarmalarına yardımcı olur.

Mühendislik liderlerinin etkiyi ölçmelerine ve maksimize etmelerine yardımcı olmak için tasarlanan Tara AI, aynı zamanda ana işletme metrikleri hakkında bilgiler sunar, böylece ekipler yazılım teslimatını geliştirebilir ve ölçeklendirebilir. Önemli olanı ölçün, bireysel mühendislik performansına görünürlük kazanın ve mühendislik çabasının müşterilere doğrudan nasıl değer sağladığını öğrenin. Tara AI, mühendislik yöneticilerinin insan odaklı kararlar vermesine yardımcı olarak, kuruluşları için en uygun süreçleri ve sonuçları sağlar.

How to Enable Remote Teams- Webinar- 43North & Tara AI

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir