Blog,  PROGRAM

Paketlenmiş Notlar — Not Alma uygulaması-Bundled Notes

Bundled Notes

Bundled Notes, benim en favori not alma uygulamam haline geldi. Android’in sizin tasarladığınız Materyalini etkileyerek, ilginç bir şekilde, hatta Google’ın kendi Keep Notes’uyla kıyaslandığında daha etkili kullanıyor gibi görünüyor. Uygulama, çeşitli kategoriler için farklı not defterlerine benzeyen ‘paketler’ oluşturmama izin veriyor. Her paket içinde, notlarımı düzenlemek için etiketleri kullanabiliyorum, neredeyse klasörlerin içinde klasörler varmış gibi.

Uygulama, 150 MB’lık cömert bir depolama alanıyla birlikte geliyor, ancak profesyonel sürüm devasa bir 15 GB depolama alanı sunuyor; bu da tüm notlarım ve hatırlatıcılarım için çok fazla yer demek.

Hatırlatıcılarla ilgili konuşurken, notları hatırlatıcı olarak da planlayabiliyorum! Yeni ders başlamadan hemen önce önceki derslerimin hatırlatıcılarını ayarlayabilirim, böylece en son öğrendiklerimi gözden geçirebilirim. Ayrıca, cihazlar arasında anında senkronizasyon sağlar, proje yönetimi için Kanban panolarına sahiptir ve hatta zengin metin biçimlendirmesini destekler. Bu, şu ana kadar kullandığım en sevdiğim not alma uygulamasıdır.

Bundled Notes özel yapan nedir? Bundled Notes, Google Keep gibi temel not alma uygulamalarının basitliğini alır ve diğer güçlü üretkenlik ve Kanban uygulamalarının özellik zenginliği ile birleştirir. En iyi özelliklere bir göz atın:

Zengin bir markdown metin düzenleyicisi. Zengin bir markdown metin düzenleyicisi, uygulamanın kalbinde yer alır ve kalın, italik, başlıklar, bağlantılar, alıntılar, onay kutuları, listeler ve daha fazlasıyla notlar yazmanıza olanak tanır.

Benzersiz, sezgisel bir düzenleme sistemi. İçeriğinizi ‘Bundles’ adlı defterlere düzenlersiniz. Varsayılan ayarları kullanabilir veya bir Bundle’daki sıralama düzenini, görünümünü ve ekstra özellikleri özelleştirerek notlar, tarifler, projeler, film listeleri ve daha fazlası için mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kanban panoları. Basit, güçlü Kanban panoları oluşturmak için mevcut etiketleri kullanabilirsiniz. Sadece panoları etkinleştirin, ardından Kanban sütunlarını etkinleştirin ve sıralayın.

Ciddi anlamda güzel bir tasarım. Bundled Notes, animasyonlarında, UI ve UX’indeki detaylara dikkat ederek, yerel, cilalanmış bir uygulama gibi hissettirmek için tasarlandı.

Ücretsizken güçlü, ihtiyaç duyduğunuzda Pro. Android uygulaması – birden fazla cihazda, tabletlerde ve Chromebook’larda ücretsiz senkronizasyonla – çoğu kullanım durumu için ücretsizdir. Her şey için klasörlerle ve dizüstü bilgisayar + masaüstü erişimi gerektiğinde yalnızca Bundled Notes’ın tam kapasitesini kullandığınızda Pro harika bir yükseltme haline gelir.

Yoldaşlık yapmayan özelleştirme. Birçok şekilde klasörlerin görünümünü ve davranışını değiştirebilirsiniz – benzersiz görsel ayarlar arasında (renkli notlar gibi), sıralama ayarları (7 sıralama düzeni ve etikete göre gruplama), etiket önceliklendirme, etiket eylemleri, kanban panoları ve daha fazlası.

Anında senkronizasyon, çapraz platform. Android cihazlar ve Chromebook’lar arasında ücretsiz depolama ve senkronizasyon + yalnızca pro web uygulaması ile Bundled Notes, notlarını tüm cihazlarda isteyen Android kullanıcıları için hazırdır. iOS / Mac uygulaması da planlanmaktadır (ancak hala biraz uzak).

Google değil, tek bir geliştirici tarafından yapıldı. Bundled Notes, mega-corp değil, tek bir geliştirici tarafından 3 yıldan uzun bir sürede yapılmış uzun bir proje. Aslında, yaratıcıyı doğrudan Twitter, Telegram veya Reddit üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bu sadece başlangıç. Uzun vadede büyük özellikler planlanmaktadır: uçtan uca şifreli klasörler, resim ve dosya ekleri, klasör paylaşımı.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir